Flora Yarns är ett garnföretag från södra Norrland som erbjuder handfärgade garner, färgade med största varsamhet och omtanke. Vi vill att varje härva ska vara lika vacker att titta på i härva som att sticka upp till ett plagg.  Eftersom Anna, som färgar garnerna, har en ständig hemlängtan till Västerbotten har vi döpt alla garner till orter och sjöar i Norrland.

Flora yarns säljer bara mjuka garner, så att även de med känslig hud ska kunna njuta av att ha dem nära huden. Merinoullen som vi säljer kommer från Sydamerika och är självklart 100% mulesingfritt. Ullen i garnet BFL kommer från fåret Bluefaced Leicester som bara finns på de brittiska öarna, där ullen även sorteras och spinns upp till detta garn. 

Vi tycker att det vackraste med handfärgat garn är när en färg består av många olika nyanser. Det innebär att det kommer att finnas en viss variation mellan härvor för att göra dem mer levande. Vi rekommenderar alltid att alternera härvorna om du stickar med mer än en härva av samma färg.

Det är otroligt viktigt för oss att Du som köpare upplever god service och en bra produkt från Flora yarns. Tveka därför aldrig på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!